Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Högt uppe i bergen i Shyish, dödsriket, utspelar sig en desperat strid mellan Stormcast Eternals från Xandires Truthseekers och Soulblight-vampyrerna i Crimson Court. Båda krigsbanden letar efter skatterna i Crypt Noctis, genomsyrad av mystisk styrka som kunde se Nagashs styrkor dominera riket för alltid. Kommer mästarna i Stormcast Eternals att segra under ledning av Calthia Xandire, eller kommer Soulblight Gravelords of Prince Duvalle att få den outsägliga nekrotiska kraften de söker? När kraftfulla krigare drabbar samman i episka strider kommer dina spel att avgöra Shyishs öde!

Warcry är ett fartfyllt skärmytslingsspel mellan två stridande krigsband, som utspelar sig i Warhammer Age of Sigmars fantastiska världar. Den här boxen innehåller allt du behöver för att komma igång, inklusive två fulla krigsband och landskap att slåss om – de ädla Stormcast Eternals från Xandires Truthseekers och de djävulska Soulblight-vampyrerna från Crimson Court. Boxen innehåller en dubbelsidig vikbar spelbräda, en uppsättning landskapsbitar, polletter, tärningar, en intervalllinjal och ett häfte med blodkrypten med regler, lärdomar och scenarier för att komma igång.

Denna förpackning innehåller:
- 72-sidig bok Crypt of Blood med mjukt omslag – en guide för att komma igång med Warcry, inklusive spelets kärnregler, fullständiga regler för båda krigsbanden, plus lore, konstverk och stridsplaner att spela igenom
- 8x plast push-fit miniatyrer, inklusive:
– Xandire’s Truthseekers – fyra krigare från Stormcast Eternals, alla hjältar. Dessa push-fit miniatyrer är gjutna i ädelblå plast, kan monteras utan behov av lim och inkluderar natursköna baser
– The Crimson Court – fyra olycksbådande vampyrer, var och en graciös, snabb och fullständigt dödlig. Dessa push-fit miniatyrer är gjutna i blodröd plast, kan monteras utan behov av lim och inkluderar natursköna baser
- Crypt of Blood Scenery – sex bitar av plastterräng som föreställer en ruinerad krypta i Shyish, dödsriket
- En dubbelsidig 22" x 30" hopfällbar spelbräda, som visar en ödslig snötäckt ruin
- 10x krigsbandskort, inklusive 2x förmågaskort, 4x fighter-kort för Xandire's Truthseekers och 4x fighter-kort för The Crimson Court
- 18x tärningar, 63x kortpoletter och en intervalllinjal

Crypt of Blood är ett fantastiskt sätt att börja spela Warcry-spel snabbt, med två balanserade krigsband, och innehåller allt du behöver för att komma igång.

Dessa push-fit miniatyrer kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 604557665

Visningar 1 581

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warcry: Crypt of Blood Starter Set Warhammer Age of Sigmar

Pris

699 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?