Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En galaktisk gobeläng av skimrande strängar som användes av Aeldari för att korsa stjärnorna utan att riskera varpens fruktansvärda rike, webbvägen sträckte sig en gång över galaxen och sträckte sig till och med ut i det tomma tomrummet bortom. Dessa dagar är sedan länge borta. Härjades av krig och katastrofer, många av dess tunnlar har rivits upp eller amputerats, och ett stort antal av dess ingångar har förseglats. Trots försämringen förlitar sig Aeldari fortfarande på webbvägen för snabba resor, och använder webbvägsportar för att möjliggöra detta.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Webway Gate. Består av 2 sektioner, detta är en stor kransbåge, tillräckligt hög för att även en riddare kan gå under! Varje halva av porten har en sockel med en Aeldari-staty, presenterad som välbekanta hjälmar och krönade former. Vart och ett av vråbenssegmenten som utgör bågen har en andesten satt inuti, med ytterligare två andestenar på varje halva överst, som bågar bort till en punkt.

Det här landskapsstycket kommer med regler som gör att alla enheter med Aeldari-fraktionens nyckelord – Craftworlds, Drukhari, Ynnari eller Harlequins – kan använda den i spel med Warhammer 40 000.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 600445652

Visningar 329

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Webway Gate Warhammer Age of Sigmar 40 000

Pris

419 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?