Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En enorm, uråldrig robot som byggdes för tiotusen år sedan, Kastelan Robot är ett perfekt exempel på Adeptus Mechanicus omvandling av teknik. Nästan ostoppbara, deras enda brist är att det finns en ren maskin; de kommer att följa instruktioner till punkt och pricka, även om detta leder till deras egen död. En specialist Tech-Priest - Cybernetica Datasmith - måste ständigt uppdatera och programmera om Kastelan via orderdatablad, så att denna enorma, klingande robot inte bara kliver blint in i en närliggande avgrund. Gör inga misstag, dock; när hans kontroller är inställda på att förstöra, kommer Kastelan att förstöra.

Denna 95-komponents flerdelade plastsats innehåller allt du behöver för att göra två Kastelan-robotar och en Cybernetica Datasmith. Kastelan-robotarna är beväpnade där deras tänder skulle vara, om de hade tänder - alternativen inkluderar två uppsättningar kraftnävar, två uppsättningar av tvålänkade fosforsprängare och ett urval av ryggsköldsmonterade vapen (glödlampa eller ännu en fosforsprängare - två av varje medföljer). Cybernetica Datasmith är beväpnad med en gammapistol, dataspets och en servoarmsenhet med en nitpistol. En borr med griphylsa gör att han kan programmera om Kastelan Robots i farten. Han har också ett val av två huvuden.

Kastelan-robotarna levereras med två Citadel 60 mm runda baser, och Cybernetica Datasmith inkluderar en Citadel 32 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 596118789

Visningar 445

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Kastelan Robots Adeptus Mechanicus Warhammer 40 000

Pris

529 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?