Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
I tiotusen år har Mortarion, Dödsgardets Herre, krossat sina fiender på slagfältet. Omgiven av gnistrande demonkvalster, drunkande flugor och skadliga pestångor, sveper Mortarion in i strid på stora, knarrande vingar. det dunkande slaget från dessa fula drev fyller fienden med krypande rädsla, även när de viftar dödsdoften över sina linjer. Att ens stå i dödsherrens närvaro är dödligt, motståndare som kvävs och kollapsar när de faller för de otaliga plågorna som rör luften runt honom.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle. Det här är en mäktig modell – ordet "miniatyr" gör det knappt rättvisa, eftersom han skymtar över resten av Dödsgardet och ger även Bloodthirsters något att se upp till! Han är klädd i barock kraftrustning känd som Barbaran Plate – denna är täckt av rost och röta, med dödskallar, spikar och Nurgle-symbolik på var och en av de tjocka komponenterna. Formade klädnader, kedjor och en rutten kåpa hänger från denna rustning, och täcker delvis systemet av rör som matar hans andningsapparat – det är säkert att anta att den här ventilatorn inte levererar frisk och ren luft till Mortarion, snarare vidriga sporer och sjukdomar.

Han är beväpnad med två fula vapen: en massiv lie som heter Silence, ett rostigt men knivskarpt blad med brutala kedjetänder, färgat av världars blod och kapabel att till och med hacka en Reaver Titan i bitar; och The Lantern, en gammal energipistol. Det finns två modelleringsalternativ för dessa vapen – ett alternativ har vapnen nere vid Mortarions sida, det andra har en mycket mer aggressiv pose.

Mortarion har enorma, ruttnande vingar – dessa är modellerade med pockmarks, hål och revor, som representerar skräcken och förfallet hos Nurgles horder. På tal om Nurgles horder, det finns massor av extramaterial med detta kit – 2 Nurgling Drones som bär fosfexbomber hänger från kedjorna på Mortarions rustning, med ytterligare 3 på basen: 1 bär en kaos-ikon, en viftar med ett rökelsekar och en bär en tank av onämnbart hemska ämnen. Själva basen är detaljerad med stenar som i sig förstörs av Daemon Primarchs fula närvaro.

Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle kommer som 78 komponenter och levereras med en Citadel 100 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595708351

Visningar 1 004

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle Death Guard Warhammer 40 000

Pris

1 059 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 022 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?