Beskrivning

Produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bok 1 i Dark Imperium-trilogin

Den första fasen av Indomitus-korståget är över, och den erövrande primarchen, Roboute Guilliman, siktar på hemmet. Hans förrädiska bror, Mortarion, marscherar mot Ultramar, och bara primarchen av Ultramarines – med sina arméer av Primaris Space Marines – kan hoppas på att omintetgöra Dödsgardets planer.

LÄS DET FÖR
Upplev början av pestkrigen, när imperiets herreregent kämpar för att återta sitt hem från Dödsgardet och deras demoniska allierade.

BERÄTTELSEN
Falltider har kommit till galaxen. Cadia har fallit, förstört av kaosangrepp. En stor spricka till varpen har öppnats i dess kölvatten och delat galaxen i två delar, och från dess djup spyr demoner och den gamla nattens fasor.

Men allt hopp är inte ute. En son till kejsaren har rest sig ur sin långa dvala, och med honom kommer ultramarinernas vrede som återföds. Roboute Guilliman har återvänt för att leda imperiet ut ur mörkret, på ett korståg som inte har setts till sedan kejsarens sagolika dagar.

Men aldrig tidigare har de ruinerande makternas styrkor samlats i ett sådant antal, och ingenstans är säker från deras inflytande. Från de fruktade Scourge Stars kommer horderna av Pestfadern, Lord Nurgle, och deras förtvivlade ögon är fästa på Macragge. Medan Indomitus-korståget rasar, skyndar Guilliman till Ultramar för att konfrontera Dödsgardet – och hans förrädare, Mortarion.

Skrivet av Guy Haley


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594221946

Visningar 318

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dark Imperium av Guy Haley Warhammer 40 000

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 049 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?