Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Alla fruktar kommande Blades of Khorne – en ohelig allians av dödliga och demoner för vilka krig är en dyrkanshandling. Dessa galna krigsband lämnar inga överlevande i deras kölvatten, vilket gör dem istället till ett offer till sin blodtörstiga gud. I gengäld ger Khorne dem styrka och motståndskraft så att de kan skörda ännu fler dödskallar för hans skalletron.

Om du brinner av ett ilsket behov av att utgjuta blod för Blood God, är den här lådan en utmärkt utgångspunkt för en Blades of Khorne-armé – eller perfekta förstärkningar till en befintlig samling – och kommer att spara pengar jämfört med att köpa kiten individuellt. En mäktig slaktpräst leder framifrån, beväpnad med ett taggigt hackblad och vredeshammare när han stärker sina anhängare – en slaglinje av pansrade Blood Warriors och frenetiska Bloodreavers. Före dem laddar en trio Mighty Skullcrushers för att slå igenom fiendens linjer. Det är en armé i en låda, vilket gör att du är redo att göra anspråk på dödskallar i spel av Warhammer Age of Sigmar.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Slaughterpriest med Hackblade och Wrath-hammer
– 3x Mighty Skullcrushers
– 10x Blood Warriors
– 10x Bloodreavers

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 588826774

Visningar 1 490

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vanguard: Blades of Khorne Warhammer Age of Sigmar

Pris

989 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?