Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Tysta som skuggan, lika obevekliga som det ruskande regnet, strövar jägarna i Huanchi i Seraphons heliga territorier på jakt efter inkräktare. Dessa makalösa jägare smyger tyst fram på alla som vågar korrumpera de gamlas domän och besvärja dem med dödliga, giftiga pilar. Deras byte lämnas hjälplösa när skinkarna skjuter fram för att leverera en dödande strejk.

Detta flerdelade plastpaket bygger ett komplett krigsband av Hunters of Huanchi, för användning i Warcry-spel. Ledda av skickliga Chameleon Skink Alphas, förföljer dessa smygande jägare sitt byte genom de täta skogarna i Gnarlwood. De tar ut sina fiender på avstånd med förgiftade pilar, attackerar sedan och avslutar fiender med klubbor, bolas och rakknivarna från sina Terrawing-kamrater. Dessa miniatyrer kan också användas som en del av en Seraphon-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar.

Detta set innehåller 13 plastminiatyrer:
– 1x Chameleon Skink Alpha. Denna miniatyr kan alternativt byggas som en Chameleon Skink. Antingen kan vara beväpnad med en dartpipe eller en sköld och antingen en månstensklubba eller starstone bolas
– 1x Huanchi's Claw. Denna miniatyr kan alternativt byggas som en Chameleon Skink med dartpipe.
– 1x Hornblower, beväpnad med en månstensklubba eller en dartpipe. Denna miniatyr kan alternativt byggas som en Chameleon Skink med dartpipe
– 4x Chameleon Skinks med dartpipes, som alternativt kan utrustas med sköldar och antingen månstensklubbor eller starstone bolas
– 3x Chameleon Skinks med dartpipes
– 3x Terrawings

Denna uppsättning innehåller även:
– Ett Hunters of Huanchi-förmågorskort, för att hjälpa till att släppa loss det här krigsbandets smygande taktik i dina Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska, japanska och ryska)
– 8x Hunters of Huanchi fighter-kort, för att se dina regler med en blick
– 2x såravdelare för att spåra dina fighters i strid

Detta kit består av 94 plastkomponenter och levereras med 3 x Citadel 32 mm runda baser, 2 x Citadel 28,5 mm runda baser och 9 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 585703980

Visningar 965

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warcry: Hunters of Huanchi Warhammer Age of Sigmar

Pris

405 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 024 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?