Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En gång ledaren för de vises råd, och den självbetitlade chefen för Vita rådet, lät Saruman den vita sig korrumperas av den mörka Herrens övertalningsförmåga när han svartsjukt tittade in i Palantír av Orthanc. Därmed gick han in på en väg som skulle se honom fråntagen sin adel och förvandlas till en förrädisk parodi på en sann Istari. Så samordnad vände han sitt fantastiska intellekt till att bygga en armé för att konkurrera med Mörkerherrens eget. Vad Saruman hoppades få ut av sitt förräderi är höljt i mystik, men han använde ändå sin magiska kunskap mot sin tidigare vän Gandalf den grå och dömde i ett slag tusentals att dö av eld och svärd när hans legioner invaderade Rohan.

Gríma är en man från Rohan som villigt sålde sina tjänster till Saruman i utbyte mot löften om rikedom och makt, en avskyvärd handling som fick honom att smyga sig in i kung Théodens tjänster där han kunde orsaka mest skada. När Rohans behov av heroiskt ledarskap var som störst, var Grímas råd förtvivlans ord. Så var det så att en herre med stort löfte fråntogs sin vilja att agera, sittande trög och omedveten när Västfold brann. Även om han inte är någon krigare, ligger Grímas styrka i hans förmåga att vrida på ord och tankar från omgivningen och beröva även de kloka deras hjältemod.

Saruman den vita och Gríma Wormtongue är en mycket effektiv kombination av trolldom och korrumperande inflytande på slagfältet, och kompletterar perfekt den råa brutaliteten hos de Uruk-hai som de leder.

Setet innehåller 4 plastminiatyrer – Saruman till fots och monterad, Gríma Wormtongue och en Palantír på en sockel. Modellerna levereras med en Citadel 40 mm rund bas och tre Citadel 25 mm runda baser. Deras regler finns i Armies of The Lord of The Rings™.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 567354697

Visningar 689

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Saruman the White & Gríma Lord of the Rings miniatures Games Workshop

Pris

319 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?