Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Även om Kritza bekänner sig till adel, är hans själ i verkligheten lika avskyvärd som kloakerna som är hans lya. Råttprinsen är fylld av kvävande parfym och är ändå en listig motståndare som återvänder efter varje uppenbart nederlag för att utkräva en grym hämnd.

Kritza är nästan omöjlig på slagfältet tack vare sin förmåga att försvinna in i en svärm av råttor vid den uppenbara dödspunkten, bara för att dyka upp någon annanstans, redo att hämnas på sin blivande mördare. Om du letar efter något för att omintetgöra din motståndares stridsplaner, leta inte längre än till Kritza.

Detta 9-delade plastpaket gör en Kritza-modell och levereras med en Citadel 60 mm oval bas.


Glöm inte att köpa till färg, lim och verktyg för att komplettera!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563882410

Visningar 895

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Kritza, The Rat Prince Soulblight Gravelords Warhammer Age of Sigmar

Pris

225 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?