Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vissa vampyrer ägnar sina eviga liv åt att behärska en strävan, och de som är fast beslutna att bli makalösa krigare hamnar undantagslöst bland Blood Knights. Dessa krigsexperter är ostoppbara på striden och njuter av att trampa mindre dödliga soldater under sig, ovanpå sina odöda mardrömsfästen och klädda i tjocka pansar.

Som elitriddare som rider i spetsen för Soulblight Gravelords arméer, har Blood Knights fulländat konsten att tävla rakt genom formationer av fientliga trupper, med spjut och hugg när de går. Deras rustning och kraftfulla kroppsbyggnad gör dem till hållbara kämpar i närstrid, och tack vare Soulblight-förbannelsen kan de till och med återställa sin vitalitet när blodet börjar flöda.

Satsen består av 67 plastkomponenter, med vilka du kan montera 5 Blood Knights beväpnade med antingen templarlansar eller blad, och med ett urval av hjälmförsedda eller ohjälmade huvuden. En kan sättas ihop som en Kastellansk enhetsledare utrustad med en unik hjälm, bevingad rustning och mace vapenarm, och en kan sättas ihop som en standardbärare. Dessa modeller levereras med 5 x Citadel 75 mm ovala baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 533080826

Visningar 1 116

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Blood Knights Soulblight Gravelords Warhammer Age of Sigmar

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?