Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Blodbokstäverna utgör kärnan i de väldiga legionerna av Slagets Herre. De tros ha varit de främsta bland blodgudens efterföljare i jordelivet, och deras vilja är lika oförsonlig och blodhungrig som Khorne själv. Bloodletters är skräckinjagande motståndare med porlande muskler, knutna senor och drivs av en oöverträffad dödsinstinkt.

Denna plastbox innehåller 10 kompletta miniatyrer. Dessa fint detaljerade plastsatser innehåller en mängd extra delar och tillbehör, vilket gör att du kan sätta ihop dina Bloodletters på en mängd olika sätt. Inkluderar tio Citadel 32 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 533079137

Visningar 1 512

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Daemons of Khorne Bloodletters Warhammer Age of Sigmar

Pris

229 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?