Beskrivning

Översatt av

•24 Vitaminer og mineraler
•Immun og kardiovaskulær støtte
•Fremmer sund aldring

De fleste kvinder får ikke nok vitaminer og mineraler i deres daglige kost.

Disse vitaminmangler kan forårsage alle slags helbredsproblemer: et svagere immunsystem, hårtab, hudproblemer, dårligt syn, tab af knogletæthed, endda vægtøgning og andre mere alvorlige helbredstilstande.

Derfor bør ALLE tage et multivitamin af høj kvalitet hver dag.

En god multivitamin vil hjælpe med at udfylde disse ernæringsmæssige huller og hjælpe med at forhindre en lang række potentielle sundhedsproblemer.

Vores LiveGood Bio-Active Complete Multivitamin til kvinder er strategisk formuleret med ingredienser af højeste kvalitet i de optimale doser for at give din krop 24 forskellige vitaminer og mineraler, som de fleste mennesker ikke får helt ud af deres mad... alt sammen til en pris, som alle har råd til.

Og fordi kvinder har brug for mere jern for at kompensere for den mængde, de taber i deres menstruationscyklus, indeholder vores multivitamin til kvinder jern af højeste kvalitet til din krop.

Hjælp med at booste dit immunsystem, støtte kardiovaskulær sundhed, reducere stress og angst, opretholde et sundt syn og knoglestyrke, fremme sund aldring og meget mere!

LiveGood BioActive komplet multivitamin

Objektnr 631358779

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:39

BIO-ACTIVE COMPLETE MULTI-VITAMIN FOR WOMEN WITH IRON

Pris

262 kr

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?