Beskrivning

NY Massageapparat massagerulle * anti-celluliter + avslappning rygg nacke axlar. En förvaringsväska medföljer.

Info från tillverkaren:

Maderoterapiset: Denna massagerulle av trä lindrar muskelsmärta och spänningar, vår cellulitmassageapparat hjälper till att hålla huden stram och slät, hjälper till att bryta ner celluliter, stimulerar lymfdränage och förbättrar blodcirkulationen. Avlastar effektivt ömma områden av kroppen.

Ergonomisk design: Trämassagerullepet är tillverkat av starkt, handgjort nylonrep och släta pärlor, det är inte lätt att bryta och faller av, och handtaget är också längre. Du kan enkelt använda rullmassageapparaten för att massera din kropp. Lymfdräneringsverktyg av trä är perfekta för att flytta lymfvätska genom kroppen och forma mage och fett.

Professionella massageverktyg: För smärtsamma kroppsdelar kan du använda dem direkt eller med massageolja. Dessa kroppsformningsverktyg används för att lindra ömhet i musklerna, kroppsformning och ta bort celluliter. Kan användas för mesoterapi. Det är en stor magrulle eller en kroppsrulle för celluliter över hela kroppen som ett hjälpmedel för kroppens lymfdränering

Perfekt gåva: Vi inkluderar en förvaringsväska som gör att du enkelt och bekvämt kan använda våra kroppsformningsverktyg av trä när som helst, var som helst, när du reser, i gymmet, på yogastudion, på kontoret eller helt enkelt hemma. Speciellt lämplig för kontorsarbetare, idrottare, tränare, familj och vänner som älskar sport.

Objektnr 631809951

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 10:03

NY Massageapparat massagerulle * anti-celluliter + avslappning rygg nacke axlar

Pris

109 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

125 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?