Beskrivning

Retro ljuslykta i smide och grönt glas. Nästan 11 cm hög och bredd ca 10x10 cm på det bredaste stället mätt över de gröna glasbitarna. Smidet har små avskrap runt om lyktan. Glasdelarna är hela men har något matt parti. på bilderna 8 och 9 visar jag lyktan med ett tänt värmeljus i - lyser mycket fint och helhetsintrycket är jättefint.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar och samfraktar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet. Schenker och DHL brukar fungera bäst och vara billigast för större varor och PostNord för mindre saker. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden.

Objektnr 630832013

Visningar 323

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 13:01

Ljuslykta Väckelsång design Elfwing smide och glas retro vintage

Slutpris

|

209 kr

Auktionen är avslutad

skumberg vann auktionen

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verifierad

Toppsäljare

2 322 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?