Beskrivning

T-shirt SAMLAROBJEKT! Officiell tillverkas inte längre. Nyskick ej använd.

The Haunted är ett svenskt thrash metal-band med inslag av melodisk death metal. Debutalbumet The Haunted gavs ut 1998. Sedan dess har ytterligare sju studioalbum, ett samlingsalbum och tre livealbum getts ut.

Bandet bildades 1996 av Patrik Jensen (gitarr), Jonas Björler (bas), Adrian Erlandsson (trummor) från At the Gates och John Zwetsloot från Dissection. Anders Björler (gitarr) från At the Gates ersatte senare Zwetsloot och Peter Dolving (sång) från Mary Beats Jane gick med i bandet ett halvår innan första skivan spelades in i december 1997. The Haunted har tilldelats två grammisar i kategorin "Årets hårdrock" Den första 2000 för albumet The Haunted Made Me Do It och den andra 2003 för albumet One Kill Wonder.

Versus är det svenska thrash metal-bandet The Haunteds sjätte studioalbum. Det spelades in mellan den 1 och 29 april 2008 i studiorna Puk Studio, IF Studio och Antfarm Studio. Albumet spelades in, mixades och mastrades av Tue Madsen, som också samarbetat med The Haunted på deras tidigare album Revolver och The Dead Eye. Det producerades av Tue Madsen och The Haunted.

Versus släpptes den 17 september 2008 i Sverige, på olika datum under september i resten av Europa (se historik), och den 15 oktober i USA. Mellan den 12 och 19 september fanns hela albumet tillgängligt för lyssning på bandets Myspace-sida. En musikvideo spelades in till låten "Trenches".

Albumet mottog varierade recensioner. Både Keith Carman på Exclaim! och Jeff på The Metal Observer berömde Tue Madsens produktion. Jackie Smit på Chronicles of Chaos tycte att albumet var mycket bättre än föregångaren The Dead Eye, och Allmusics recensent Eduardo Rivadavia skrev att skivan innehåller en bra blandning av nytt och gammalt. - - - - - . Skivan låg på Sverigetopplistan i tre veckor, som högst på fjortonde plats.

"Moronic Colossus" handlar om en attityd som sångaren Peter Dolving menar finns hos många människor.[7] "Little Cage" innehåller textraden: "I am an inconsiderate bastard on most accounts."[1] ("Jag är en hänsynslös skitstövel i de flesta fall.") Vid inspelningen av skivan och skrivandet av låtarna kände sig Dolving ofta som en skitstövel, vilket är vad låten handlar om. "Trenches" är en av Dolvings favoritlåtar.[8] I "Skuld" sjunger Dolving på svenska. Låten är en sorts tröstesång, som vill uppmana lyssnaren att ta det lugnt och fortsätta. Allt kommer att ordna sig.[9]

"Crusher" är inspirerad av bandet Panteras låt "Mouth for War", vars text Dolving tycker är fantastisk. Dolving berättar att The Haunted rest mycket i sin karriär, och genom detta har han upptäckt att världen är rätt liten, och att man ofta kommer tillbaka till ställen där man har varit förut. Han har också upptäckt att det inte går att fly från sina problem, de kommer alltid att komma ikapp förr eller senare. Man måste ta itu med dem, och det är vad låten "Rivers Run" handlar om.[10] "Iron Mask" handlar om att släppa taget om vänner som hamnat i ett beroende. Det finns inget man kan göra för att få dem att inse att de har ett problem, utan detta måste de komma fram till själva. Låten är baserad på erfarenheter i Dolvings eget liv, och han säger att det är den känslomässigt svåraste låten för honom.[11] "Imperial Death March" skrevs tidigt, och Dolving beskriver den som en väldigt primitiv låt.[12]

---------------------------------

Jag skickar c:a varann vecka beroende om jag är borta på spelningar.
Hinner då ej svara på mail eller traderameddelande när jag turnerar.
Men lugn, jag mailar alltid kunder när det packas och är postat.
Tack för att du handlar!
CharliesMusic medlem sen 2007 på Tradera


Kolla alltid din mail för mer information om leverans!
Vinnarmailet skickas ut automatiskt efter ca 10 minuter
med ett fyrsiffrigt "1234" ordernummer,
Köper du fler produkter vid olika tillfällen, slås dina köp ihop till en order
och det skickas ett nytt automatiskt vinnarmail för samfrakt.

---------------------------------

Storleks standard mått på bredden:
T-shirt XXL ca 65cm bred
T-shirt XL ca 60cm bred
T-shirt Large ca 55cm bred
T-shirt Medium ca 50cm bred
T-shirt Small ca 45cm bred

Objektnr 631640394

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

THE HAUNTED - Tour 2009 VERSUS. XL Officiell T-shirt TRASH METAL MELODISK DEATH

Pris

300 kr

Charliesmusic

Tibro, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

3 787 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 2 099 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?