Beskrivning

Stormsure Flexible Repair Adhesive är ett mycket starkt allmänt lim och det kan även användas som ytfogmassa. Det uppvisar speciella egenskaper till skillnad från många lim eftersom det är mycket flexibelt och stretchigt efter att det har härdat men det förblir mycket starkt. Den fyller luckor bra, den är lämplig för användning inomhus, utomhus och i marin miljö. Limmet kan appliceras ovanpå en yta för att göra det vattentätt, lufttätt eller nötningsbeständigt. Stormsure-lim kan ofta användas för att täcka hål utan lapp. En tjock film av lim kommer att göra en bra reparation. Om limmet kommer att droppa genom hålet, sätt bara lite tejp bakom hålet innan du applicerar limmet. Det kan tas bort när limmet har härdat.

Stormsure Flexible Repair Adhesive binder till praktiskt taget alla ytor inklusive neopren, gummi, läder, PVC, polyuretan, andningsbara och belagda tyger, trä, metall och mer. Den är idealisk för att reparera sprickor i gummistövlar, vandringskängor, lösa sulor, läckor i vadare, revor i våtdräkter, skadade hästmattor, hål i tält och kapell, läcker och delar uppblåsbara föremål och många andra föremål. Den kan även användas för reparationer av träslöjd och möbler, takpannor och betong.
En tub med Stormsure Flexible Repair Adhesive är en viktig del av ett reparationspaket för vandrare, gör-det-själv, fiskare, ryttare, jägare, dykare, campare, surfare, sjömän, ingenjörer etc!

ANVISNINGAR: Använd limmet i rumstemperatur. Rengör det skadade området för att ta bort smuts och fett (slipa på ytan för bästa vidhäftning). Applicera en generös mängd Stormsure Flexible Repair Adhesive på det skadade området, med minst 5 mm extra runt det skadade området. Låt stå horisontellt och låt härda i 10-12 timmar.

TIPS: Förvara delvis använd tub i en djupfrys. Värm upp till rumstemperatur innan du använder det igen.

Objektsnr 552519197

Visningar 781

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STORMSURE Reparationslim 15gram Clear

Pris

129 kr

Hilevel_

Bromma, Sverige

5.0

Hilevel_

Företag

Toppsäljare

294 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?