Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 17 maj 21:25

På begäran har jag kopplat in ström och startat den. Den ger ett kort mekaniskt ljud samt tänder scannerlampan och diverse indikationslampor. Detta verkar normalt enligt min bedömning iom att den inte är ansluten till en dator som kan ge ytterligare styrning.

Scanner av proffsklass från förr. Jag har ingen användning för den pga andra scanners som fyller mina behov bättre, så hoppas den får ett hem där den uppskattas.

Funktion okänd då jag aldrig använt den, men enligt förra ägaren fungerar den felfritt. Den är såvitt jag vet komplett med två olika sorters SCSI-kablar, alla hållare samt strömförsörjning. Ingen medföljande mjukvara men mig veterligen är det inte omöjligt att leta rätt på mjukvaran online med lite detektivarbete, har för mig att jag hittade den (till MacOS av äldre snitt) när jag letade runt för några månader sen.

Den ser lite skitig ut på bilderna för jag tror nån tidigare ägare torkade av den med rengöringsmedel som kanske reagerade med metallen. Mindre tydligt i verkligheten och uteslutande kosmetiskt.

Lite specifikationer (Lånade från nätet):

* CCD Single Pass Optical Sensor (3×6000 pixels)
*Scans Transparencies from 35mm to 4.5, Reflectives of 1mm thickness up to A4 sizes, and negatives or positives.
* Scans in 48 bit RGB and 32 bit CMYK Color
* From 72 to 5760 dpi optical resolution
* 14 Bit Color

Observera att detta är en scanner som kräver SCSI, den funkar _INTE_ med USB eller nånting annat utan kräver en dator som har nån form av SCSI-anslutning. Är du det minsta osäker, skippa budgivningen. Om du har frågor, ställ dem innan budgivning. Jag svarar efter bästa förmåga.

ALLA BUD ÄR BINDANDE så ställ frågor innan.

Skickas ej eftersom jag inte har förpackningar för den, den är jättestor och väldigt konstigt formad samt väger ungefär lika mycket som ett genomsnittligt tyskt slagskepp från andra världskriget.

Kan levereras TILL DIN DÖRR inom Stockholms län/Uppsala län och närområden mot bensinkostnad.

Objektnr 633359914

Visningar 368

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 15:01

Imacon Flextight Precision II Scanner

Slutpris

|

4 744 kr

Auktionen är avslutad

omp1 vann auktionen

isecore

Huddinge, Sverige

isecore

Verifierad

39 omdömen