Beskrivning

NYPRIS 11.799kr Dubbelvagn

Bygel (Såld)

NYPRIS (Oanvänd extra klädsel) 1399kr

NYPRIS Regnskydd 999kr

Recension på BONTi’s hemsida (in och läs mer):

https://bonti.se/josefine-tengqvist-barnvagnsgalen/recension-thule-urban-glide-2-double-1

KÖRKÄNSLA

”Jag vet inte var ”urban” i namnet kommer ifrån men ”glide” kan jag definitivt skriva under på. Man bokstavligt talat glider fram med vagnen utan att behöva anstränga sig det minsta. När jag tog vagnen till skogen för terrängtest fick barnens bonusfarmor köra den en del då jag hade fullt sjå med att springa efter Jack som cyklade. Trots att hon rullade runt på 23 kg barn tyckte hon det var så otroligt lätt. ”Annat än den vagn jag rullade när min son var liten, man behöver ju knappt nudda handtaget” sa hon bland annat.

Vagnen rullar verkligen helt sjukt lätt och tar sig fram överallt, oavsett underlag. Vill man ha en vagn man kan rulla rakt ut i skogen med utan att behöva oroa sig – så är Urban Glide 2 Double rätt match.”

Vagnen är solblekt, men det finns en svart oanvänd sittdelstyg som man kan byta ut den till. Lite tygfärg ifrån panduro för 200kr i svart på sufletterna så kommer vagnen se splitter ny ut efter 15 minuter.

Den har skrapmärken från att ha lyfts i och ur bilen. Bak däck är nybytta lufthjul.

En perfekt vagn på alla sätt men vårat storbarn cyklar numera när jag är ute och joggar så tänkte skicka denna vidare till någon som gillar att gå eller jogga men har två småttingar. Bra för miljön och lätt att hitta små billiga reservdelar till.

Objektnr 632789339

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 16:08

Thule Glide 2 Double

Pris

5 500 kr

MichA1234

Vallentuna, Sverige

4.9

Verifierad

46 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?