Beskrivning

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask av DVD-typ.
Saxat från recension på gameelite.se där spelet fick betyget 6 av 6:

Omdöme
Otrolig grafik.
Skön musik.
Otrolig spelkänsla.
Manualen kunde innehållit svensk översättning.
Betyg 6/6
Helt suveränt

Få spel är väl så efterlängtade som Tony Hawk Pro Skater 3. Tony Hawk serien har ju satt standarden för hur bra spel skall se ut till konsoller två gånger innan, skall det bli en 3:e gång också?

När det drar igång hamnar man i Skateshopen, här skall man välja vilken skatare man vill spela med. Man får också välja typ av spel, career mode, single session, dualplayer mm. Det finns massor namnkunniga skaters, bara att välja och vraka, sen när man är klar med sina val bär det av till att välja bana, om man väljer single session så kan man bara välja 1:a banan innan man låst upp de andra i Career mode.

Väljer bana, väntar lite på inladdning... Wowwowwow! Det är faktiskt min allra första tanke så fort jag får se min skater, snacka om att ha optimerat grafiken!

Nerför första backen, yihhhhhaaaw, man flyger! Spelkänslan visar sig efter ett antal timmar vara precis så bra som de bägge tidigare spelen ihop plus lite till. Med andra ord helt grym.

Man kan splitta tv-bilden antingen lodrätt eller vågrätt. Vi kom fram till att vågrätt var bäst.

När man kört ett bra tag och lärt sig några tricks och behärskar spelet någorlunda beger man sig till Career mode, för att försöka få loss lite nya spännande banor. Det visar sig genast vara mycket lättare sagt än gjort. Precis som i föregågaren skall man försöka plocka bokstäver som bildar ett ord. Men det är inte det enda du skall klara, du står inför mängder av utmaningar på varje bana som du givetvis skall klara av under stor tidspress. Leta upp en förman, en hemlig videotape, klara olika highscores. Det är bara några av de grejer du kan ställas inför redan på första banan.

Själva intrycket av spelet är att det är helt kanon. Musik, atmosfär, spelkänsla, spelidé, grafik, allt är perfekt. Musiken är helt grym, eller vad sägs om tracks från Red Hot Chilli Peppers, Xzibit och Alien Ant Farm. Det går även att spela online och testa sina färdigheter mot andra onlineskaters. En ny Skatepark editor och gör din egen skater editor finns med och inkluderar nu även kvinnliga skaters. Förutom detta finns ett helt gäng nya tricks att lära sig.

Manualen är bra men det hade inte gjort något om det fanns en svensk översättning i den.

Omdöme: Ett av årets mest efterlängtade spel visar helt klart varför just det är ett av de mest efterlängtade. Det är till och med bättre än mina förväntningar. Man kan tycka att spelen är dyra, men Tony Hawk 3 är värt varenda öre. Om jag får rekommendera årets julklappsinköp av 2 spel är de självklara inköpen Tony Hawk Pro Skater 3 och Commandos 2 till PC. Detta är verkligen spel med valuta för pengarna och oerhört mycket spelglädje.

Systemkrav:
Win 98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P3- 500 MHz
64 MB RAM
850 MB Ledig Hårdisk

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 632777286

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 13:17

Tony Hawk ProSkater 3 / PC spel / NY inplastad <----

Pris

120 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 536 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?