Beskrivning

OBS: Ta gärna en titt på mina andra auktioner. Jag säljer massor med samlarprylar och Lego, bland annat ett gäng med Lego UCS-modeller just nu!

Säljer minifiguren på bilden, Resistance Bomber Pilot Finch Dallow. Ingick i en otroligt begränsad upplaga av set 75188 - Resistance Bomber, från 2019. I de allra flesta set så ingår en annan minifigur istället för Finch Dallow, men (som jag förstår det) bytte Lego ut figuren i de sista batcharna av setet. Oklart varför, men detta gör minifiguren till en av de mest sällsynta som Lego någonsin släppt. Det är egentligen enbart huvudet och hjälmen som är unika, torson och benen är identiska med flera andra minifigurer.

Det du köper av mig är en komplett figur, där torson och benen är taget från originalsetet (det är identiskt med Finch Dallow-figuren) och huvudet och hjälpen kommer direkt från Lego. Det kommer inte från själva setet utan kommer från Legos lager, skickat av deras kundservice medan det speciella setet fortfarande tillverkades.

Setet inkl Finch Dallow säljs på nätet för ca 18-20 000 kr, enbart pga den här figuren. Figuren i sig säljs på nätet för som billigast ca 9500 kr (i skrivande stund), men då tillkommer också moms och frakt. Brickeconomy värderar minifiguren just nu till ca 1032 euro (över 12 000 kr).

Det är definitivt mycket pengar för en minifigur, men för den dedikerade samlaren så finns här en chans att få tag på ett exemplar. :)

Detta gäller alltså enbart minifiguren, inkl det som syns på bild 3 och 4, 5 och 6. Bild 1 och 2 är inte på min figur utan är lite tydligare studiobilder som visar figuren i sin helhet. Allt är givetvis äkta Lego.

Skick


I mycket bra skick, se bild 2, 3, 4 och 5. Torson och Benen har tagits från ett sprillans nytt set och legat orört, medan huvudet och hjälmen som sagt kommer direkt från Legos lager. Så det har aldrig ens legat i samma plastpåse som andra bitar. Sedan jag fick det har det legat orört i separata ziplockpåsar som det levererades i.

Jag reserverar mig ändå för någon mindre skråma som kommer från normalt transport-slitage eller från tryckeriet, men jag kan verkligen inte se några uppenbara konstigheter. Se bilderna för detaljer, och jag bifogar gärna fler bilder på begäran, bland annat en med mitt användarnamn i för att försäkra att jag äger figuren. Bara att säga till i så fall. :)

Betalning och Leverans


Skickas inom 1-3 dagar efter att betalningen är gjord. Jag kommer att skicka paketet rekommenderat via Postnord (har tyvärr inte tillgång till DHL eller Schenker), och med personlig utlämning som tillval. Det innebär att paketet behöver hämtas personligen av mottagaren, inte via ombud/fullmakt. Allt är spårbart och försäkrat till sitt fulla värde. Jag vill helt enkelt skicka det så säkert som det bara är möjligt (säg till om det finns något ännu säkrare sätt via Postnord som du hellre vill så löser vi det).

OBS:
Jag kan trots ovanstående inte ansvara för fraktbolagets hantering, så då detta är ett samlarobjekt rekommenderar jag avhämtning för säkerhets skull.

Det ska sägas att jag inte har varit med om några större problem under alla mina år som säljare, och har som ni kan se fina omdömen. Men vill bara vara tydlig med detta - jag vill lika mycket som ni att allt håller sig i så bra skick som möjligt, och då rekommenderar jag avhämtning så jag kan lämna över figuren personligen.

Vid avhämtning vill jag dock att figuren är betald via Tradera på förhand, av säkerhetsskäl. Se min långa historik av positiva omdömen och känn er helt trygga med köpet. :)

Övrigt


Jag har försökt att vara så utförlig som det bara går. Men saknar ni någon info eller har frågor så tveka inte att skicka ett meddelande; jag svarar så fort jag ser det. Skambud och liknande besvaras dock ej. Tack för titten och lycka till!

Objektnr 632962951

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 11 jun 14:20

Lego Star Wars - Resistance Pilot Finch Dallow - Extremt sällsynt minifigur!

Pris

8 990 kr

Ultimadanne

Solna, Sverige

5.0

Ultimadanne

Verifierad

Toppsäljare

752 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?