Beskrivning

Väggmonterad med säkert spårfritt lim: Eltandborste hållaren kommer med en självhäftande hängare som har god styrka och stabilitet. Det hållbara akrylklistermärket säkerställer att föremål inte ramlar och förstörs. Du kan montera den på spegel, glas, kakel eller trä. Den är lätt att riva av från en slät, fast yta utan att lämna rester eller göra skador. Enkel att installera och spar utrymme. Tandborsthållaren är den perfekta dekorationen för din dusch eller badrum.

Ventilerad för snabbtorkning: Eltandborste hållaren är gjord av solid plast. Det finns ett stort dräneringshål i botten av hållaren. Med hålet botten håller sig din tandborste torr, du behöver inte oroa dig för att stillastående vatten kommer i kontakt med basen.

Demonteras för enkel rengöring: Den elektriska tandborsthållaren är lätt att demontera och lätt att sätta tillbaka, du kan ta bort tandborsthållaren från den självhäftande remsan för enkel rengöring. Sparar dig utrymme och gör ditt badrum snyggt och rent. Effektivisera utseendet på din badrumsbänk.

Modern design: Tandborsthållare är inte bara fullt med funktionella läsningar, utan kan också piffa upp designen av ditt hem. Låt oss vara verkliga, tandborsthållaren är trendig.
Tips och 1 års garanti: Akryldekalen fungerar mycket bra på de flesta SLÄTA och PLATTA ytor, Det får inte finnas något pulver, vatten, damm eller olja på ytan där den installeras, perfekt för trä, keramiska plattor, glas, marmor, metallytor.

Därför ska du handla av Prylxperten:

- Sen 2007 på marknaden.
- 12 månader garanti
- 14 dagar ångerrätt
- Låga priser och gratis fraktkostnad
- Snabb leverans från lager i Sverige
- Svenskt bolag som följer svensk lag
- Kontakta oss via mina kontaktuppgifter för att utnyttja ångerrätten, garanti
- Batterier, engångsprodukter samt hygienprodukter omfattas inte av ångerrätten
- Du som köpare står för returfrakten vid ångerrätten



Betalning
Betalning sker via Tradera som möjlig gör Klarna, Kortbetalning samt Swish.....

Beräknad leveranstid
1-4 arbetsdagar

Frakt
Fri Frakt

Objektnr 630620720

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 00:09

Vit/Grå Vägghållare till eltandborsten

Pris

95 kr

Slutar om

Prylxperten

SÖDERTÄLJE, Sverige

4.9

Prylxperten

Företag

Toppsäljare

20 362 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?