Beskrivning

Alla varor är nya och oanvända. Samfraktar till billigast möjliga kostnad.

Tillverkarens beskrivning:

  • [Innehåll i leveransen]: 4 stycken barntandborstar i 4 modeller (körsbär, kanin, elefant och groda), som är unika och roliga och stimulerar barn att borsta tänderna. Våra tandborstar är lämpliga för barn från 6 till 12 år.
  • [Hög kvalitet]: Våra mjuka tandborstar är tillverkade av högkvalitativ PP livsmedelssäker silikon, säkra och ofarliga, BPA-fria. Speciellt utformad för att rengöra tänderna 360° för att säkerställa barns friska tandkött och tänder och utveckla goda rengöringsvanor.
  • [Mjuka borstar]: Barntandborste 0,15 mm mjuka och fina borst, 34 hål, 2,2 mm öppning, supertäta och superfina mjuka borst, fina borstar tränger djupt in i tänderna för att rengöra dem noggrant. Borsthuvudet är litet och kompakt, med mjuka, täta borst som inte skadar tandköttet.
  • [Halkfri design]: Handborsten för barn har ett ergonomiskt, halkfritt grepp. Den böjda designen låter sig inte lätt läggas ur handen. Den hjärtformade designen är lätt för ditt barn att greppa. Design med mjuka gummiinlägg för en bekväm passform.

Jag har oftast, men inte alltid, fler av samma vara. Kontakta mig via meddelande om ni vill köpa flera eller om ni undrar något om produkterna.
Ha en bra dag!
// Chris

Objektnr 631783905

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 05:46

[Ny] Barntandborstar, tandborstar, barn, 4-pack, djur, motiv

Pris

49 kr

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

310 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?