Beskrivning

FRI FRAKT VID KÖP NU PRIS

?Professionella LED-nagellampor?:
En UV-lampa är en fantastisk produkt för kvinnor som gillar vackra, välskötta och stylade naglar. När du använder en sådan nageltorkare blir manikyr- och pedikyrbehandlingen ännu enklare och trevligare. Nagellampan kan användas för nästan alla nagelgeler. Lämplig för LED-gel, UV-gel, skulpterande gel, ädelstenslim etc. Du kan göra dina naglar hemma istället för att gå till en salong.

?Tålig, säker och snabbtorkande?:
Nagellampan är utrustad med 30 LED-pärlor med lång livslängd, 24 watt effekt, djup baklim 180 ° utan döda vinklar, ljuskällans pärlor är jämnt fördelade för att ge enhetlig härdning, så att du kan förkorta ett stort antal härdningstider.UV + LED dubbel lampdesign, ljuset är mjukt, skadar inte huden, påverkar inte cellerna, oroa dig inte för svarta händer.

?3 tidsinställningar och LCD-skärm?:
Nagellack nagellampa torktumlare 3 tidsfunktioner fritt valbara: 30s, 60s och 99s, tidsinställning du kan välja för olika nagelgeler.HD LCD-skärmen visar antalet sekunder som återstår. Detta leder till ett bättre urval av lägen och en tydligare tidsåtgång.

?Intelligent automatisk sensor och delat fodral?:
Nageltorkaren har en intelligent infraröd sensor. Den slås på automatiskt när du lägger händerna inuti. Intelligenta sensorer gör att du sparar energi och tid. Vårt lamphus består av 2 delar, införlivade är praktiska att ta bort. LED-nageltorkaren kan tas bort från locket nedåt, vilket ger tillräckligt med utrymme för naglar och tånaglar.

?Exquisit urval av gåvor :
Denna nagelmaskin har en elegant design, är kompakt, bärbar, ergonomisk och lätt. Det är en fantastisk idealisk present till jul, alla hjärtans dag, födelsedag och bröllopsdag etc! Passar också för hem, proffs, nagelsalonger etc.

Objektnr 633045467

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 19:27

UV LED-nagellampa, 24W Professionell nageltork med 3 timer(30/60/90 s),LCD-skärm

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kanson

Vårby, Sverige

5.0

Kanson

Verifierad

45 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?