Beskrivning

? Värdeförpackning: Du får 5 flaskor falska nagellim, varje flaska med 0,10 uns.3 gram. Normalt behöver varje nagelspets 0,05 till 0,1 gram lim. Ett rör med 0,10 uns 3-grams lim kan använda 30-till-1 gram lim 45-spets, så du kan använda 11-till-20 gånger 10-grams lim för manikyr.

?Friska material och mångsidiga tillämpningar: Nagellimmet som pressas på naglarna är tillverkat av högkvalitativa material som är ofarliga och säkra för dina naturliga naglar. Den är hållbar och kan torkas på kort tid. Våra nagellack är mycket lämpliga för limning av falska naglar, brutna naglar och små nageldekorationer som strass, pärlor och ädelstenar. Nagellack kan ta salongen hem.

?Enkel applicering: För att få konstgjorda naglar att hålla längre, se till att det inte finns bubblor eller vatten på naglarna inom minst en timme efter applicering av nagellacket. Efter applicering av den konstgjorda nageln, tryck på den och vänta längre än 10 sekunder tills limmet torkar. Fortsätt sedan till nästa steg av dekoration.

?Magiskt nagellim: Nagellim är inte bara lämpligt för DIY nagelkonst, utan också för professionella nagelstudios. Vårt nagellim har alla fördelar med denna typ av produkt: snabbtorkande, snabb vidhäftning, perfekt vidhäftning, stark klibbighet, lätt att använda och hållbart. Med vårt professionella lim kan du njuta av den vackra tiden av nail art.

Objektnr 632371395

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 22:48

Nagellim för professionella salonger-5st

Pris

70 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

410 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?