Beskrivning

Här budar ni på två helt nya produkter från rituals. En rumsdoft och en handkräm. Handkrämen är i full storlek. Med produkterna kommer fantastiska askar.
Passa på att buda på dessa fantastiska produkter.
Kolla gärna in mina övriga annonser när jag gärna samfraktar.

Säljarens beskrivning:

The Ritual of Sakura Parfum d’Interieur är en parfymerad spray som skapar en unik, aromatisk upplevelse i hemmet. Sprayen kombinerar den diskreta doften av körsbärsblomma med rismjölk i en härligt blommig och krämig parfym som berikar varje rum med en känsla av vår och nya begynnelser.
Anpassa mängden efter rummets storlek. Det räcker med några sprayningar för att sätta doft på din omgivning och skapa en behaglig, sofistikerad atmosfär.

Detta exklusiva och fylliga handbalm innehåller över 97% ingredienser av naturligt ursprung och har utvecklats speciellt för att lugna och ge näring åt huden. Det reparerande handbalmet är speciellt utvecklat för torra händer och innehåller aktiva, mikrobiomvänliga ingredienser som effektivt stärker hudbarriären, balanserar huden och håller den hälsosam. Rismjölk gör huden mjuk och följsam medan körsbärsblomma efterlämnar en härligt söt och krämig arom.

Objektsnr 631796069

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:37

Rituals/ rituals rumsdoft och handkräm/ rituals skönhetsprodukter

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 96 kr.

gibbefender

Örebro, Sverige

5.0

gibbefender

Verifierad

Toppsäljare

280 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?