Beskrivning

Beskrivning

• Smart Visual Ear Cleaner: Smart Visual Ear Cleaner är ett högteknologiskt verktyg som hjälper dig att rengöra dina öron effektivt utan några obehag.

• Otoskop och USB-laddning: Med otoskopfunktionen kan du enkelt se vad som händer inuti örat och USB-laddningen gör det bekvämt att använda när du är på språng.

• Vaxborttagningsverktyg: Vaxborttagningsverktyget är utformat för att försiktigt ta bort vax från dina öron utan att orsaka skada eller obehag.

• Minikamera: Minikamerafunktionen låter dig ta en närmare titt på din hörselgång, vilket gör det lättare att identifiera eventuella problem och vidta lämpliga åtgärder.

Specifikationer:
Anslutning: Trådlöst WIFI
Färg: Vit
Laddning: Typ-C
Ingångsström: DC 5V
Engelsk användarmanual

Funktioner:
NE7 Wireless Otoscope
Natfire ne7 har uppgraderats på basis av föregående generation. Produkten är helt FCC, RoHS, CE-kompatibel. vi uppgraderar ofarliga tillbehör. lämplig för oljiga öron, vilket kan vara säkerhet för att träffa olika människor vid olika tillfällen.

360° vidvinkel & 1296P HD-bild
Den professionella öronrengöraren har 360° vidvinkellins av professionell kvalitet som låter dig se realtidsbilder av små detaljer inuti din hörselgång 360°. Endoskopet förbättrar klarheten samtidigt som det tar bort vaxrester. Det förbättrar också noggrannheten för att eliminera varje enskild ansamling för att göra dina öron vaxfria!

Lätt att använda och bred kompatibilitet
Skanna QR-koden i manualen, ladda ner och installera appen på din enhet, tryck och håll in strömbrytaren ovanpå enheten för att slå på öronrengöringsstaven och anslut sedan WiFi (Namn: HNDEC-xxxx ) med din enhet .APPEN fungerar med alla Android-smarttelefoner/surfplattor och IOS iPhone/iPad.

Brett användningsområde
Produkten låter dig inte bara kontrollera hörselgången och rengöra öronvax, hjälpa din familjemedlem att göra öronundersökning, utan också kontrollera öronen för din hundkatt. Den är också lämplig för hud-, näs- och tändundersökningar med mera. Det är din bra hemhjälpare.

Barn över 3 år bör åtföljas av vuxen.

------------------------------------
Vi skickar varorna från Sverige inom 24 timmar max efter att ha mottagit betalningen.

Betalning inom 3 dagar. Lycka till.

Objektsnr 631786322

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 07:00

Öronrengörare med kamera - USB laddning

Utropspris

|0 Bud

158 kr

Slutar om

TheNordics

Uttran, Sverige

5.0

TheNordics

Verifierad

Toppsäljare

259 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?