Beskrivning

Unreal Championship är ett actionfyllt förstapersonsskjutarspel som utspelar sig i den futuristiska och spännande världen av Unreal-universumet. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att dyka in i en intensiv och adrenalinpumpande multiplayer-upplevelse till ett överkomligt pris.

I Unreal Championship kan spelaren välja mellan olika karaktärer, var och en med sina egna unika färdigheter och vapen, och delta i snabba och våldsamma strider mot andra spelare över hela världen. Spelet erbjuder en mängd olika spellägen, inklusive Deathmatch, Capture the Flag och Assault, vilket ger en varierad och spännande spelupplevelse.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och actionfyllda atmosfären i Unreal Championship till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en hardcore FPS-fan eller bara letar efter en rolig och utmanande multiplayer-upplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, snabba speltempo och en mängd olika vapen och karaktärer att välja mellan tar Unreal Championship spelaren med på en resa genom den futuristiska och adrenalinfyllda världen av Unreal. Ge dig ut på strid, bekämpa dina motståndare och gör dig redo att erövra slagfältet med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630114762

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Unreal Championship (Begagnad)

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 2 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?