Beskrivning

DETTA SPEL HAR SVENSK TEXT

Upplev det första rollspelet baserat på världen från den välkända filmtrilogin om Härskarringen. I Sagan om Den Tredje Tidsåldern från EA GAMES kommer du färdas i Ringens brödraskaps fotspår med ett helt unikt innehåll som tillåter spelaren att färdas sin egen väg men då och då stöta på några av de viktigaste händelserna ur filmtrilogin.

Du kommer att färdas genom kända och okända områden samt stöta på Balrogen i Morias gruvor, försvara staden Osgiliath. Du gör det antingen för det fredliga folket i Midgård eller så bestämmer du dig för att gå Saurons ärenden?

Spela med helt nya karaktärer från Midgårds universum, under resans gång kommer de att utvecklas och du kommer att kunna uppgradera allt från vapen och rustning, till stridsstil och egenskaper. Spelet bygger på ett liknande spelsystem som man finner i Final Fantasy-serien, ett system som haft stora framgångar och är välkänt bland alla spelare.

Utforska Midgårds vackra värld, du kommer att känna igen dig från filmerna och självklart kommer rösterna från de kända skådespelarna.

Funktioner

  • Spela som god eller ond
  • Baserat på filmerna men via en helt unik sidohistoria
  • Sträcker sig över alla tre filmerna
  • Uppgradera din karaktärs egenskaper och utrustning
  • Vid speciella tillfällen kan du strida tillsammans med kända karaktärer från filmen (Aragorn, Gandalf, Legolas, Eowyn etc.)

SE BILD

Objektnr 564135004

Visningar 477

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SAGAN OM DEN TREDJE TIDSÅLDERN HÄRSKARRINGEN - XBOX - SVENSKA

Pris

197 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 824 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?