Beskrivning

Medan serier har fått lite renässans i filmer på sistone, med flera anständiga versioner av fyrfärgshjältar som kommer upp på den stora skärmen, är Spider-Man fortfarande det enda halvanständiga superhjältespelet . Wolverine's Revenge borde förändra allt detta, med vad som lovar att bli ett genuint värt spel i sig. Detta är bara löst kopplat till X-Men 2- filmen och är i grunden en Wolverine-simulator, som spårar hans liv från hans första framträdande som Weapon X 1968 till en serie dödliga strider i modern tid mot sådana som Lady Deathstrike och Sabretooth .

Som du kan förvänta dig ligger tyngdpunkten i spelet på 3D-strider och detta fungerar extremt bra, med olika kombinationer att låsa upp och förmågan att slåss mot flera skurkar samtidigt. Mer intressant är dock hur du kan använda Wolvies djursinne för att följa doftpartiklar i luften, höra avlägsna ljud och spåra en fiendes värmesignatur. Den här aspekten av spelet fungerar otroligt bra och gör att du kan spela spelet antingen som en heltäckande spelare eller en mer taktisk, smygbaserad affär.

Det är ovanligt att se en komisk karaktär porträtteras så exakt i ett spel, med alla sina krafter intakta, men Wolverine's Revenge lyckas verkligen och kombinerar det med fantastiskt spel och cool grafik. -- David Jenkins, Amazon.co.uk

SE BILD

Objektnr 534331958

Visningar 380

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

X-MEN 2 WOLVERINE'S REVENGE - XBOX - KOMPLETT

Pris

92 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 822 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?