Beskrivning

Region: Svenska versionen med quickstart på Svenska.

Limited edition innehåller: CD/DVD med soundtrack producerat av Diddy, med musik av Rakim mfl, se bild 2.

Spela som Trane, en kille som vill komma upp sig i livet och bli den mest respekterade graffitiartisten i staden New Radius.

Du spelar Trane, en begåvad, gatusmart graffitimålare med en otrolig fysisk kapacitet och drivkraft att sätta ditt landmärke på ställen där inga andra taggare varit tidigare.

Varje dag lever du på graffitivärldens villkor och riskerar ditt liv för att nå farliga ställen i staden där en välplacerad tag väcker respekt och anseende.

I Getting Up:s snabba framfart genom graffitikulturens historia måste du visa vad du går för som graffitimålare. Gå från tunnelbanesystemet till att bomba ovan mark ? samtidigt som tågen blir silverfärgade ? till att ge dig på New Radius vertikala höjder.

Utveckla din förmåga och gå från att vara en nybörjare, s.k. ?toy? utrustad med klistermärken och markeringspennor, till att bli ?All City King? med en hel arsenal av Wild-styles, Roll-ups, schabloner och färgpasta. Men i din strävan att bli en graffitilegend måste du slåss mot en korrumperad polisstat som håller New Radius i ett järngrepp.

Samtidigt som du förbättrar ditt rykte med mer avancerade graffititekniker lär du dig att graffiti är mer än att bara skylta med sitt namn.

Allteftersom handlingen utvecklar sig får du specifika mål att uppfylla för att vinna ett uppdrag. Dessa kan bestå i actionspäckade kampsekvenser, orienteringsutmaningar, uppdrag där du ska smyga dig in någonstans eller måste tagga under hård press. Du kan även utforska miljöerna och upptäcka en rad minispel och graffitiutmaningar för ytterligare några timmars spelupplevelse.

Den världsberömda hip-hop-artisten Talib Kweli gör huvudkaraktären, Tranes, röst.

Marc Ecko har skrivit en djup och revolutionerande storyline som ställer frågan "Kan graffiti förändra världen?". Här kämpar du mot överheten samtidigt som du försöker rädda kvarteret från den korrupta stadsledningens förtryck.

Autentiska taggar av mer än 50 aktuella graffitimålare från hela världen - varav sex stycken är karaktärer i spelet: Cope 2, FUTURA, OBEY: Shepard Fairey, Seen, Smith och T-kid, som lär ut sina specialiteter som han kan lägga till sin arsenal av graffitiverktyg.

11 distinkta storstadsmiljöer i New Radius med 20 nivåer att fullborda.

Revolutionerande graffitispelsystem som finslipar dina kunskaper när du jobbar på att få upp ditt meddelande. New Radius är din kanvasduk när du taggar med spray, rullar, pennor, färgpasta, klistermärken och schabloner.

Möjlighet att använda flera olika graffitiverktyg som schabloner, klistermärken, posters och throw-ups.

Kombinera olika kamptekniker såsom sparkar, brottning och slag med improviserade vapen.

Intuitivt graffitisystem som gör det möjligt för Trane att lokalisera idealiska ställen att tagga på i de olika miljöerna.

Digital svart bok som frigör nya taggar och egenskaper och lagrar bilder och taggar från de graffitilegender som Trane möter under sin framfart.

Spelets AI-motor svarar extremt snabbt på dina kommandon.

Graffitilektioner - följ Trane från att vara ?toy? (nybörjare) till ?All City King? allteftersom hans egen graffitistil och graffitinivån i New Radius utvecklas under spelets gång. Spelet tar avstamp i 1980-talets tågkultur där tunnelbanan var den främsta måltavlan om ville göra sig ett namn. Därefter följer en extrem version av silvertågseran då ?Take Back the City? var stadens stridsrop och graffitin bekämpades med hårda medel.

------------------------------------------------

Spelet är på engelska och fungerar i en svensk enhet.

Produktbilderna på detta spel är den faktiska produkten
Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 507923947

Visningar 631

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Marc Eckos Getting Up Limited edition NYTT Svenska versionen / XBOX

Pris

299 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 971 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?