Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 7 maj 12:41

Kan skicka bild på insidan av skivan, om nån vill se reporna

OBS: bilderna är stulna från en annan annons - men vem bryr sig, det är samma sak ni budar på, ingen skillnad - jag har lite problem då jag nyligen tappat bort min telefon och inte kan ta bilder..

Köpte det här spelet här på Tradera för ca-- hmm...kanske 16 år sän...tror jag ropade hem det för 600kr, då.. Sän dess har det legat i ett ovärmt förråd i många år - hittade den idag..

OCH, när jag kollade på skivan så såg insidan på skivan lite flammigt ut, svårt att förklara, men nått som om det vora imma på det svarta - SÅ, jag tog en sån där städ-servet, du vet såna man tar ut en-å-en ur en plast förpackning, så dom håller sig fuktiga med nått medel på..

OCH, när jag torkade av skivan med trasan så lämnade det massa fin-fina repor på ytan, det flammiga försvann, men - så jag säger inte att denna skivan är MINT - men jag skulle gissa att den FUNKAR!

Men det var lite av en bummer att det blev en massa små-repor - inga djupa repor, men fina repor liksom...kanske mest är ett problem för den analiska och kan ses som en pettitess, för jag gissar att den spelar fin-fint, ändå..

Objektnr 632109390

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 19:21

DISCWORLD NOIR - SONY PLAYSTATION 1 2 PS1 PS2

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

PalmIsland vann auktionen

Susanluvan

Sundsvall, Sverige

5.0

Susanluvan

Verifierad

Toppsäljare

581 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?