Beskrivning

Version: Nintendo NES 8-Bit | Europeisk version (PAL-B)
Releasedatum: 15:e September 1987 (Europa)
Regionskod: Omärkt (Ett s.k NES Original game.)
Antal spelare:
1-2 st.
Skick: Begagnat, testat och i bra skick.
Övrigt: Dammskydd ingår.

Beskrivning:
Pro Wrestling är ett av de mest kultförklarade TV-spelen från 80-talet. Det må ha gjorts hundratals wrestlingspel till allehanda konsoler efter det men det här liret har så pass hög spelglädje att det sopar banan med de flesta av sina efterträdare trots att spelet har över 30 år på nacken.

Den mystiska spelkaraktären The Amazon i Pro Wrestling var den direkta inspirationskällan för Blanka i Street Fighter. Det säger en hel del om hur mycket det här spelet har betytt för folk.

Slå dig ner i soffan med din bästa vän/ovän o testa multiplayer-läget. Du släpper dig en massa combos utan kan fokusera på primitivt och repetativt knapptryckande o svärande istället. Ett versus-mode kan knappast bli bättre än så!

Man kan vara både en och två spelare i Pro Wrestling. I singelplayer-läget möter man sina motståndare i mästerskap och i multiplayer-läget möter man varandra i matcher bäst av tre. Det finns sex olika wrestlare att välja mellan. Var och en av dessa har sina egna unika färdigheter och specialattacker som man kan utnyttja genom olika knapptryckningar.

Under en match är det möjligt att hamna utanför ringen. I samma stund detta sker startar domaren en nedräkning på 20 sekunder. Om man inte lyckas ta sig upp igen inom den angivna tiden förlorar man matchen. Detta kan hända båda kombattanterna och då blir resultatet oavgjort.

När spelaren vunnit en match visas den grammatiskt felaktiga texten "A winner is you" . Den frasen användes sedan flitigt på skolgårdarna runtom i Sverige för att visa att man hade spelat det där häftiga spelet som de andra ungarna inte fick hyra för sina föräldrar..

- - - - - - - - - - - -
TIPS! TIPS! TIPS!
- - - - - - - - - - - -
- Kasta gärna ett getöga på mina andra annonser för att se om du finner ännu ett guldkorn. Om du vinner flera auktioner/köper flera objekt så samfraktar jag mer än gärna så att din fraktkostnad blir billigare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
BESTÄLLNINGSINFORMATION:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- Alla spel är testade på min konsol och fungerar utan problem.
- För att varan ska komma fram säkert så skickas paketet spårbart till ombud med Post Nord.
- Ditt paket skickas inom 3 dagar efter att betalningen är mottagen.

    - - - - - - - - - - - - - -
    PROBLEMLÖSNING
    - - - - - - - - - - - - - -

  • Har produkten skadats under leveransen?
  • Är det något annat som inte stämmer?
  • Kontakta mig med info på direkten i så fall så att att vi kan titta på en lösning på problemet som båda parter känner sig nöjda med.

Objektnr 631529451

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 19:03

PRO WRESTLING - Nintendo NES 8-Bit

Slutpris

|

165 kr

Auktionen är avslutad

amhad vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?