Beskrivning

Titel: Goonies 2
Utgivare: Konami
Releasedatum: Mars 18, 1987
Plattform: Nintendo 8-bit NES

I en film som släpptes på 1980-talet bildade en grupp ungdomar ett speciellt gäng och kallade sig The Goonies. Nintendo satsade på filmens popularitet genom att släppa flera spel med karaktärerna och musiken från den, inklusive temalåten av Cyndi Lauper. Detta är deras andra spel på NES, The Goonies släpps endast för Famicom-systemet utanför USA.

Du spelar Mikie, en av gängmedlemmarna, vars vänner har kidnappats av gängets ärkefiende – familjen Fratelli. Dina kompisar och sjöjungfrun Annie måste räddas, men det blir inte lätt att smyga in i det mörka och läskiga underjordiska gömstället där de hålls. Du måste hitta ett sätt att förstöra deras huvuddator och hindra dina vänner från att bli road kill. Om Ma Fratelli eller galna kusin Pipsqueak inte stoppar dig, kommer en av hennes två galna söner att göra det!

När han startar spelet är Mikie bara beväpnad med en jojo och förmågan att hoppa. Allt eftersom spelet fortskrider kommer han att hitta bumeranger, en pistol, bomber, molotavecocktails och till och med dykutrustning för att hjälpa honom. Slåss mot ormar, spindlar, skelett, människoätande fiskar medan du utforskar den enorma världen full av källare, hemliga grottor och utarbetade labyrinter.

Det finns mer än typiska sidoscrollande åtgärder, även om det verkligen finns en mängd av det. Sjutton magiska redskap och många hemliga meddelanden väntar på dig. När Mikie kommer in i ett rum kan han prata med NPC:er och försöka hitta gömda föremål och dörrar genom att slå i väggarna. Ett lösenord låter dig behålla dina ägodelar till nästa match.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 630952921

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Goonies 2 - Nintendo 8-bit – SCN – Cart only

Pris

219 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 455 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?