Beskrivning

MEGA MAN 6 NES REV-A USA - NES-G6-USA-1

FUNGERAR PÅ ETT AMERIKANSKT ELLER REGIONSFRI ENHET

Mega Man 6, i Japan känt som Rockman 6 Shijo Saidai no Tatakai!! (Rokkuman Shikkusu Shijo Saidai no Tatakai!!?, lit. "Rockman 6: Största slaget någonsin!!"), är ett plattformsspel utvecklat av Capcom till NES och utgivet i Japan 1993 samt i Nordamerika i mars 1994. Spelet ingick även i Mega Man Anniversary Collection, som släpptes 2004. I PAL-regionen släpptes spelet den 11 juni 2013, då till 3DS Virtual Console.

Spelet var det sista i Mega Man-serien att släppas till NES. Då försäljningssifrorna för NES-spel börjat dala, till förmån för SNES, valde Capcom att inte ge ut spelet i Nordamerika. I stället sköttes det av Nintendo of America.

Spelet utspelar sig efter Mega Man 5. När en årlig tävling i att bygga robotingenjörer går av stapeln för första gången, är arrangören en man som kallar sig "Mr. X". Dr. Light är pacifist och väljer att inte ställa upp i tävlingen, men skickar roboten Mega Man för att övervaka. När tävlingen nästan är slut meddelar Mr. X att han programmerat om de åtta robotarna från finalen och tänker använda dem för att erövra världen. Robotarna är: Blizzard Man, Centaur Man, Flame Man, Knight Man, Plant Man, Tomahawk Man, Wind Man, och Yamato Man. Dr. Light skickar iväg Mega Man för att tillintetgöra Mr. X planer. Då Mega Man förstört de åtta ledarrobotarna visar sig Mr. X vara ingen annan än Dr. Wily själv. Dr. Wily flyr då till ett annat fort, och slutligen förs Dr. Wily till fängelse.

I BOX UTAN MANUAL - CB - ENA FLÄRPEN ÄR LAGAD

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER (SWEDEN ONLY)
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket - Postnord är vanligt oförsäkrat brev

Skickar gärna fler bilder och information!
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.
På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME.

Objektnr 630668934

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MEGA MAN 6 NES REV-A USA

Pris

3 999 kr

arkadnu

Furuvik, Sverige

5.0

arkadnu

Företag

Toppsäljare

3 370 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?