Beskrivning

Titel: Tiny Toon Adventures
Utgivare: Konami
Releasedatum: Dec, 1991
Plattform: Nintendo 8-bit NES

Tiny Toon Adventures är baserad på en animerad serie med samma namn. The Tiny Toons är barnversioner av de berömda seriefigurerna Warner Bros.

Efter att (igen) förlorat en animationsfestival på Acme Looniversity till Buster Bunny, har Montana Max tagit sin hämnd genom att kidnappa Babs Bunny och låsa in henne i hans herrgård. Nu måste en ensam spelare som kontrollerar Buster eller någon av hans tre vänner Plucky Duck, Dizzy Devil och Furball ge sig ut på ett räddningsuppdrag för att rädda henne. Det finns sex sidoscrollande plattformsnivåer, bestående av tre steg vardera (förutom Wackyland som bara har en etapp). Innan varje nivå börjar kommer Shirley the Loon att fråga spelaren vilken av Busters tre partners som ska gå med dem på den nivån. När spelaren väl har gjort ett val kan det inte ändras. Var och en av de fyra tillgängliga karaktärerna har olika förmågor, så det är viktigt att välja rätt partner.

Buster börjar spelet med tre liv, men fler kan samlas in genom att besöka Hamton J. Pig och ta ut 30 morötter vardera. Spelet är över när alla återstående liv är borta eller när Montana Max har besegrats.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 612502512

Visningar 144

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tiny Toon Adventures - Nintendo 8-bit – SCN – CiB

Pris

1 199 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 449 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?