Beskrivning

Hej! Välkommen till Spelmaffian och vår tradera-kanal!

Beskrivning av produkten:

Pokémon Colosseum, Spel till Nintendo Gamecube

Vi erbjuder produkter med 1 års garanti. Alla våra spel och konsoler är funktionstestade och rengjorda. Flera exemplar finns, vilket gör att det inte alltid är den på bilden som skickas.

Pokémon Colosseum skiljer sig mycket från de tidigare RPG-spelen i pokémonserien på så sätt att man denna gång inte spelar som en pokémontränare med stora ambitioner, utan man tar istället rollen som en före detta Team Snagem-medlem i en helt ny värld kallad Orre.

Spelet börjar med en sekvens där man får se karaktären man spelar som, Wes, när han flyr från en exploderande byggnad tillhörande Team Snagem med sina två pokémon, Espeon och Umbreon. Han har stulit en maskin kallad Snag Machine från team Snagem som låter bäraren fånga andras pokémon.

Tillsammans med den rödhåriga flickan Rui ska man i detta spel fånga pokémon som fått sina hjärtan stängda, s.k. Shadow Pokémon (skuggpokémon) med hjälp av ens Snag Machine och åter rena deras hjärtan. För att få stopp på denna misshandel av pokémon ska spelaren också besegra de onda lagen Team Cipher och Team Snagem.

Om oss:

Vi levererar alltid snabbt och tryggt! Vi skickar din vara under normala omständigheter inom 0-2 arbetsdagar.

Du hittar våra fullständiga villkor på vår om oss sida här på Tradera!

Objektnr 597022522

Visningar 337

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Pokémon Colosseum, Spel till Nintendo Gamecube

Pris

1 495 kr

Spelmaffian

Värnamo, Sverige

4.9

Spelmaffian

Företag

Toppsäljare

468 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?