Beskrivning

Led Zeppelin - en chans för samlaren!

En garanterat äkta Japansk utgåva (upplaga på 2000 ex) köpt när den kom ut hösten 2008. Cd-skivorna har kanske spelats en gång och förvarats i sin box i cd-hyllan. Boxen har en matt, nästan plysch-aktig yta.

Fler bilder och information på Discogs:
https://www.discogs.com/release/1466186-Led-Zeppelin-Led-Zeppelin-40th-Anniversary-Definitive-Collection-Of-Mini-LP-Replica-CDs

Komplett utgåva med alla föremål (låda, klistermärke etc (Discogs bild 7) cd-skivor, inneromslag, fodral, inserts, alla OBI:s - även den stora lådans-"OBI", som visas på Discogs bildgalleri för boxen.
Obs! Den Japanska reklambroschyren på bild 8 till 10 är inte med!

Mini-LP version av Led Zeppelins alla tio album (12cd) i "Led Zeppelin 40th Anniversary SHM-CD Cardboard Sleeve Reissue Series" i SHM-CD-formatet med hög kvalitet (helt kompatibelt med vanliga CD-spelare) och fantastiskt bra ljud!

Varje CD har egen OBI-remsa och bilaga/häfte på japanska. Bilagor, häften, tryck på innerfodral och all design som på de ursprungliga brittiska LP-utgåvorna.

Ingår även bonusomslag så alla sex varianterna (bokstäverna A-F överst på ryggen) för "In Through The Out Door" och de två olika omslagen för "Led Zeppelin I", med originalutgåvans turkosa och andrapressens brandgula textfärg på "Led Zeppelin", är med!

Allt otroligt välgjort!

Paketeras väl och skickas så fort som möjligt efter betalning.

Se gärna mina andra annonser!

Tveka inte att ta kontakt om du har några frågor eller kanske vill pruta... Kan också skicka fler bilder om du är intresserad.

Föreslå då ett pris du tycker är rimligt, -håller jag med så blir det affär! :-)

Objektnr 633093432

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 13:30

12xCd: Led Zeppelin - Japanbox-Mini-LP versioner av Led Zeppelins alla tio album

Pris

3 600 kr

prylovinyl

Göteborg, Sverige

5.0

prylovinyl

Verifierad

Toppsäljare

184 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?