Beskrivning

Säljer en CD-skiva. Linjer, hairlines och märken kan förekomma på skivorna om inget annat anges. Fråga jättegärna om specifika skivor om du är väldigt petig med skicket för att undvika överraskningar. Jag försöker att gå igenom dom skivor jag lägger upp noggrant och undvika att lägga upp skivor som är i för dåligt skick. Men även jag kan göra missar, speciellt när jag har stora omgångar ute. Hanteringsrepor och klisterrester efter prislappar på plastomslaget kan förekomma. Även eventuella skador. Se bilderna för detaljer. Ser du någon defekt i plastasken eller är mån om att få en hel så säg gärna till innan betalning om du vill att jag ska byta ut den till en hel åt dig. Normalt sett byter jag dock ut asken om jag upptäcker defekter innan jag skickar om du önskar skivan med ask. Har du specifika önskemål så skriv dessa innan betalning. Risken är annars stor att jag råkar skicka varan innan jag kollat upp det hela. Finns det exempelvis originalsticker kvar på fronten om den är defekt så försöker jag skicka med den. Antingen på asken i sig som extra om det ryms i fraktpriset, eller separat. Vill du ha extra bilder så skriv ett meddelande så fixar jag det

Det lägre fraktpriset avser frakt utan plastask

Har många CD-skivor ute just nu. Titta gärna in på mina andra auktioner. Samfraktar givetvis!

Jag svarar mer än gärna på frågor om det är någonting du undrar.

Betalning sker (via Tradera) senast fem dagar efter avslutad auktion. Vill du betala efter lön eller liknande så kontakta mig via meddelande innan auktionen löper ut så löser vi det.

Betalningsalternativ via Tradera ser du till höger. Detta eftersom att jag då kan skicka vinsten direkt eftersom transaktionen administreras av Tradera. Fraktkostnaden som anges i fraktrutan till höger i auktionen innefattar frakten med Schenker/PostNord samt kartong/kuvert och emballage (bubbelplast, bra stötdämpning etc).

Jag eftersträvar att du som köpare ska få din vara så fort som möjligt efter betalningen är genomförd.

Jag packar givetvis så omsorgsfullt jag kan för att Du ska få den bästa möjliga förutsättningen för en lyckad leverans utan fraktskador.

Jag snålar aldrig på denna biten eftersom jag vet hur otroligt tråkigt det är om en vara går sönder och vill undvika detta från mitt håll sett så mycket som det är möjligt.

Samfraktar givetvis. Med undantag för där det inte går, exempelvis ömtåliga objekt med tunga eller jättemånga ömtåliga objekt i samma kartong.

Objektsnr 630775240

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 19:55

BLÅ HÄST - MED NÅGRA UNDANTAG

Utropspris

|0 Bud

5 kr

Slutar om

Lågbudget

Ramlösa, Sverige

5.0

Lågbudget

Verifierad

Toppsäljare

2 015 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?