Beskrivning

Säljes helt nya oanvända Hoka Anacapa GTX skor stl 48.

Produktbeskrivning:

Halvhöga, väldämpade vandringsskor med vattentätt och andande Gore-Tex-membran i ovandelen. Yttersulan ger bra grepp i varierad terräng.

HOKA Anacapa Mid Gore-Tex är en mångsidig och bekväm vandringssko som passar både till vardags och på tur. Vandringsskon har en sportig design och passar även bra till vardags om du vill ha en vattentät och halvhög sko.

Ovandelen är klädd i lätt mocka och är konstruerad med ett Gore-Tex-membran som både andas och håller fötterna torra, vilket ger utmärkt komfort för fötterna på långa turer.

Bak i hälen har HOKA valt en ny typ av konstruktion med en kudde som avlastar hälsenan för extra komfort. Praktisk ögla bak gör det enkelt att dra på sig skon. Plösen är fäst för att förhindra att kvistar och stenar kommer in i skon.

Mellansulan är tillverkad med HOKA:s mjuka dämpning som ger både god komfort och den stabilitet du behöver i varierad terräng. I hälen ligger fokus på HOKA-geometrin med en utökad design för smidig och säker landning. Late Stage Meta-Rocker ger naturlig rullning i varje steg.

Yttersulan är konstruerad med Vibram® Megagrip, av gummi med 5 mm klackar, vilket ger utmärkt fäste på växlande underlag.

Specifikationer

Användare: Herr

Användningsområde: Berg

Överdel: Läder/syntet

Vattentätt/vattenavvisande: Vattentät

Skaft: Medium

Stötdämpning: Extra

Yttersula: Vibram® Megagrip

Objektnr 631777800

Visningar 197

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 00:12

Hoka One Anacapa GTX MID/ storlek EU 48 bruna Nya

Pris

1 800 kr

Darth Sidious

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

297 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket