Beskrivning

Adidas Ultra Boost All-Terrain ATR Mid 'Noble Indigo' EU46

Grey Three/Grey Two/Noble Indigo

Modellnummer: BB6128

Denna upplaga av Adidas Ultra Boost ATR Mid "Noble Indigo" har en Primeknit-överdel som är gjord i ett ombré glitch-mönster, går från en ljusgrå nyans till en Noble indigo-nyans på tån. Och har en förlängd ankelkrage med svart kant. Skon har även ett Water Repellent Layer (Vattenavvisande ytterlager) samt en -texturerad hälkappa, vit Boost-mellansula och en grövre mönstrad svart Continental-yttersula i gummi.

Adidas Ultra Boost ATR Noble Indigo är en mångsidig och snygg sneaker som kombinerar prestanda och mode. Skon har en indigofärgad Primeknit-överdel som ger en bekväm och ventilerande passform, medan Boost-teknologin i mellansulan ger responsiv dämpning och energiåtergivning.

ATR-yttersulan (All-Terrain) är utformad för grepp och hållbarhet, vilket gör den lämplig för olika underlag och väderförhållanden. Skon har också en strumpliknande krage för en åtsittande passform och en formgjuten hälkappa för extra stöd. Oavsett om du springer ärenden eller springer i spåren är den här sneakern ett pålitligt och snyggt val.

Skorna är i använt, gott skick (se bilder).

Adidas, Ultra Boost, All Terrain, ATR, Primeknit, Water Repellent Layer, Boost, STRETCHWEB, Continental, Midfoot Cage, Noble Indigo

Storlek: EU46 / US11 1/2 / UK11 / JP295 / CHN285

————————————————————
Kontakta gärna om ni undrar över något eller önskar se fler bilder.

Objektnr 631747615

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 16:43

Adidas Ultra Boost All-Terrain ATR Mid 'Noble Indigo' EU46

Såld för

899 kr
Annonsen är avslutad

kribbus

Boden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

179 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket