Beskrivning

LALO Grinder "Night Vision" är en andningsbar crosstrainer sko, som är lätt som en fjäder och ser lika ”vass” ut på gatan som den gör i gymmet. Grinder är en mellanfotssko som ”sticker ut” i en mängd olika cross-träningsaktiviteter. Den lätta skon har fin passform och sitter skönt på foten.

Grinder har en mellansula i skum med dubbla zoner i EVA och är konstruerad för dynamiska, kroppsviktsbaserade smidighetsövningar och rörelser. Den har en mjukare, mer greppvänlig känsla för rörelser i flera riktningar som hopprep, burpees, box jumps, jumping lunges m.m. Det är en praktisk sko för rodd, kortdistanslöpning och sprint etc.

LALO Grinder har - centrerat stabilitetsomslag för extra stöd i mitten av foten, EVA hälstöd för maximal stabilitet och säker passform, är adaptivt konstruerad och lätt, har anatomiskt snörningssystem, unika PODs i gummi med klyvmönster för ökad kraft i steget, stabilitetsbåge, dämpad EVA mitt- och yttersula, fukttransporterande, vattenavgivande antimikrobiellt övre foder.

Skostorlek: EU 43. Innersulans längd är: 27,2 cm - se bild ovan. (Bra att veta när du mäter din fotlängd.)

Rekommenderat nypris: 1495 - 1800:-

Bra köp!

Objektnr 631883970

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 18:52

Sportskor/Träningsskor - "LALO-Grinder" - USA. Storlek EU 43.

Pris

495 kr

mizt

Sverige, Sverige

5.0

mizt

Verifierad

29 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?