Beskrivning

Nike ACG Okwahn II 'Desert' EU46

Desert/Habanero Red-Green Abyss-Sail

Modellnummer: 525367-200

Nikes ACG-serie, som står för "All Conditions Gear", lanserades 1989 som en allroundsko för vandring, upptäcktsfärder, stiglöpning och allmänt friluftsliv. Nu har kultklassikern återfötts i retroform som en mid-top trailrunner i ljusa 1990-talsfärger.

Nike ACG Okwahn II lanserades först 1998 som en klättersko och återlanserades 2012, men försvann sedan igen tills 2018 års ACG Okwahn 2 "Desert" dök upp på scenen.

Okwahn II återvänder till sina rötter med ett originellt färgschema och moderniserade element. Denna utomhusinspirerade "Desert"-sneaker - som först introducerades 2012 som en omarbetning av Pocket Knife - har en bas i mesh som balanseras av perforerat läder på framfoten. Det utilitaristiska intrycket har förstärkts med vävband i kvartspanelen, en Habanero Red-hälstabilisator och en taktil tåhätta. En fläckig mellansula och robust grepp är trogna det första paret.

"Trail-running-mellansulan" och den slitstarka yttersulan gör den här versionen av ACG Okwahn II till en lämplig sko för vandring eller löpning på tekniska stigar, och den upphöjda kragen ger extra stöd för vristen. Dessutom är "Dirt Don't Hurt" i skons officiella namn en bra påminnelse om att ge järnet, oavsett förhållandena på spåret. Som ACG:s ursprungliga skapare 1989 uttrycker det, designades skon för "äventyrliga människor som försöker ha kul utomhus".

Skorna är i använt, men fint skick (se bilder).

Nike, ACG, Okwahn, II, 2, All Conditions Gear, Allväders, Desert

Storlek: EU46 / US12 / UK11 / 30CM

————————————————————
Kontakta gärna om ni undrar över något eller önskar se fler bilder.

Objektnr 631747675

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 19:47

Nike ACG Okwahn II 'Desert' EU46

Pris

899 kr

kribbus

Boden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

177 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket