Beskrivning

Säljer nu mina trogna kumpaner som fått bo i garderoben alltför länge pga stilbyte och nostalgi!

Detta är äkta läderkängor från Demonia med stålhätta och blixtlås baktill, ca 7,5cm klack/platå. Storlek är listad som 8 men jag vet inte om det är US eller UK size, jag har 39-40 i skor och de passar mig bra. Jag brukar ha ett par tjockare sockar för att de är ganska rymliga inuti och det känns bättre. :)

Den nya versionen av denna modell är i veganskt läder men dessa är i ÄKTA läder och rejält tåliga. De har använts relativt sparsamt men har självfallet en del skönhetsfläckar som syns på fotona. Baktill har draggrejen till blixtlåset börjat bli lite rosa istället för silver och sulorna har små sprickor men de är inte lösa eller dylikt (se bild 3, längst ner på skorna). Skorna säljes i befintligt skick, jag tvättar av dem före att de postas och packar dem väl!
Dessa fantastiska dojjor har många, många år kvar att ge med lite kärlek och omhändertagande.

Betalning sker inom två dagar efter avslutad auktion och jag postar inom tre dagar efter mottagen betalning. Är du snabb är jag det med!

P.s. Skorna väger en hel del så frakten är därför lite saftig: jag har möjlighet till att mötas upp i Göteborg och Härryda om du kan och vill slippa dyra omkostnader!

Objektnr 631863307

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 16:41

Demonia Pole Climber platform boots Platåskor ÄKTA läder

Slutpris

|

1 200 kr

Auktionen är avslutad

Quietnoise vann auktionen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?