Beskrivning

Inför en touch av sofistikering och banbrytande stil till din garderob med dessa splitternya Versace Jeans Couture booties. Vi presenterar "Linea Fondo Chloe E0VZBS54" - ett elegant, samtida tillskott till varje modeinriktad kvinnas samling.

Dessa storlek 37 booties är skapade med största omsorg om detaljer och är mer än bara skor; de är ett uttalande. Tillverkade av äkta, högkvalitativt läder, utstrålar de lyx från varje vinkel. Det mjuka lädret lovar inte bara en bekväm passform utan visar också upp en rik, djupsvart färg som erbjuder mångsidighet och tidlös dragningskraft.

Designen har en klassisk spetsig tå och en stilettklack som skapar en elegant silhuett, vilket gör dessa booties perfekta för både vardagliga utflykter och högklassiga evenemang. Dragkedjedetaljen tillför inte bara visuell attraktion utan garanterar också en säker och passande passform, vilket gör dem praktiska för hela dagens användning.

Oavsett om du ska ut på stan eller höjer din dagstid ensemble, är dessa Versace Jeans Couture booties själva sinnebilden av stil. De är inte bara skor; de är en modeinvestering som håller dig på modets framkant. Omfamna kombinationen av komfort, kvalitet och ikonisk stil som bara Versace kan erbjuda. Missa inte chansen att äga en del av detta legendariska varumärkes arv.

Objektnr 629065841

Visningar 205

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 22:27

"Versace Jeans Couture 'Linea Fondo Chloe' Dambooties i 37

Pris

1 303 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?