Beskrivning

Beskrivning

JBL Tune 760NC trådlösa over-ear-hörlurar levererar klart ljud med kraftfull bas, bekväm brusreducering och bekväm passform som låter dig lyssna på din spellista eller ta samtal även när du är på språng. Den har också en lätt och vikbar design, vilket gör den lätt att förvara och ta med sig.

Funktioner

Just The Sound - Med sin inbyggda aktiva brusreducering och JBL Pure Bass Sound-inställning med en 40 mm dynamisk drivrutin, levererar JBL Tune 760NC trådlösa Over-Ear-hörlurar ett skarpt ljud utan brus från omgivningen.
Imponerande batteritid - Tune 760NC Over-Ear-hörlurarna har upp till 35 timmars batteritid med aktiv brusreducering (ANC), vilket gör dem speciellt lämpade för längre lyssningssessioner. Få upp till 50 timmars körtid om du stänger av ANC.
För din bekvämlighet - En bekväm knapp på JBL Tune 760NC-hörlurarnas hörlurar möjliggör bekväm ljudkontroll, samtalshantering och aktivering av röstassistent. Den har också stöd för Google Fast Pair för att snabbt ansluta till en kompatibel Android-enhet.
Trådlöst och enkelt - Hörlurarnas Multi-Point Connection-inställning gör det möjligt att para ihop med flera enheter och enkelt växla från en enhet till en annan. Du kan helt enkelt pausa videon på din surfplatta och växla över till din smartphone för att ta samtalet.
Specifikation

Produkttyp: Over-Ear hörlurar
Märke: JBL
Modell: JBLT760NCWHT
Färg: Vit
Trådlöst nätverk: Bluetooth 5.0
Funktioner: Brusreducering
Brusreducering: Ja
Batterityp: Polymer
Beräknad batteritid (tim): Upp till 50
Laddningstid (timmar): 2
Tillverkarnas expressgaranti (månader): 12

Objektnr 632881516

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 17:31

JBL Tune 760NC Wireless On Ear Noise Cancelling Headphones White 5200636

Pris

550 kr

Cecilia.makeup

Lund, Sverige

5.0

Cecilia.makeup

Verifierad

65 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?