Beskrivning

Komfort;
Holy crap vad sköna de är. Kan ha dem på dem hela dagar utan bekymmer! Till skillnad från mina B&O-lurar (H7 och H8 gen1) sitter de kvar på huvudet även när jag böjer fram för att knyta skorna.

Byggkvalitet:
Wow säger jag bara. Ruskigt stabila och förtroendeingivande. Huvudbygeln är ganska nätt, men känns som den enbart flexar på "rätt" sätt när jag bär lurarna i handen utfällda eller ihopfällda. Gångjärnen känns verkligen premium och det märks tydligt att de är i metall. Knapparna är distinkta och känns inte mjuka eller fladdriga på något sätt. Öronkuddarna är fästa med magneter, men sitter stabilt vid användning.

Bluetooth:
Dessa lurar har antennerna för BT på utsidan av kåporna vilket ger en grymt stabil uppkoppling och räckvidd. Absolut noll problem att går runt bakom betongväggar etc. Har testat ordentligt, lurarna skall kunna ha två enheter parade samtidigt, vilket verkar smidigt om en lyssnar från dator och får ett telefonsamtal :)

Ljudet:
Dessa saluförs som ett par "varmt" ljudande hifilurar och i det kan jag bara instämma. Är du som jag van vid väldigt bra lurar kommer inte dessa att ge den där aha-upplevelsen där en upptäcker helt nya detaljer i låtar en hört hundra gånger, utan de låter just varmt och gött. Det varma och klara ljudet kommer fram ordentligt! De låter alltså inte sådär stort och "luftigt" i det övre mellanregistret, men de tappar för den skull inga detaljer där. Den allra djupaste lågbasen är inte framträdande, men där finns gott om punch ändå. Med Bluetooth tappar de pyttelitet lågbas och toppdiskant, men det är inte uppenbart om du inte lyssnar riktigt noga. De låter superbra med BT och ett litet snäpp bättre med kabel, men det är inte ett så stort kliv upp i ljudkvalitet med kabel som jag upplevt med andra lurar!

https://www.ljudochbild.se/test/horlurar/master-dynamic-mw60/

Objektnr 632118565

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 09:45

Hörlurar MASTER & DYNAMIC MW60

Utropspris

|0 Bud

4 400 kr

Auktionen avslutades utan bud

Archangel-GABRIEL

höganäs, Sverige

4.8

Archangel-GABRIEL

Verifierad

Toppsäljare

1 206 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?