Beskrivning

Helt nya oanvända vandringsstavar från Alpin Loacker

ALPIN LOACKER CARBON PRO - FÄLLBARA TREKKINGSTAVAR

STABIL OCH LÄTT - Detta hopfällbara vandringsstav i kolfiber spelar i den högsta ligan för utomhusaktiviteter. Bästa förhållande mellan pris och kvalitet. En stav väger endast 230 gram och är stabil och okrossbar. Ultras lättviktigt 3k kolfibermaterial, hopfällbar och ett bekvämt justerbart korkhandtag gör den hopfällbara staven till ett vandringsunder. Om du letar efter en lättjusterbar och högkvalitativ vandringsstav är Alpine Loacker det rätta valet för dig.

ULTIMATT LITE - De hopfällbara stavarna mäter endast 35 cm ihopfällda. De är också individuellt justerbara från 115 till 135 cm och passar alla från 1,65 m höjd. Stavarna får plats i alla ryggsäckar och resväskor.

INKLUDERAR MASSOR AV TILLBEHÖR - Så du är väl rustad för alla väderförhållanden. Vandringsstavarna levereras med snöplattor, lerplattor, tillbehör för stavgång och gummipåsar. Oavsett om det gäller stavgång, vandring eller trailrunning med Alpine Loacker Carbon Pro-stavarna tar du dig upp på alla berg och ner igen på ett säkert sätt.

GRATIS VÄSKA - Med den sportiga väskan kan du enkelt ta med dig vandringsstavarna överallt. Så din ryggsäck blir inte smutsig och alla delar håller ihop. Förvara enkelt vandringsstavarna som kan spännas fast säkert.

Objektnr 631449433

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 13:19

Vandringsstavar från Alpin Loacker

Såld för

499 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?