Beskrivning

LAGERRENSNING av våra Luftmarkiser!
- så långt som lagret räcker!

Ordinarie nypris: 5200 kr ink moms

Det är en fröjd att sätta upp denna markis på din husvagn om du jämför med traditionella, tunga markiser med pinnar. En luftmarkis som används som soltak, regntak till din husvagn eller husbil kommer göra campinglivet oerhört mycket lättare. Markisen fungerar lika bra på altanen eller terassen hemma eller på sommarstugan när ni inte är ute och campar.

Produkten gillas av våra kunder. Man slipper det tunga slitet att växla mellan markis och förtält. Nu byter du lätt mellan luftmarkis på korta turer eller ombonat förtält när ni ligger still lite längre.

Med en luftmarkis slipper du metallprofiler som går sönder och risken att din markis rasar eller slår sönder både husvagn, bil och möbler vid blåsigt väder.

Våran egentillverkade luftmarkis har uppgraderats med ett par detaljer efter feedback från våra befintliga kunder. Det är små detaljer, men de gör stor skillnad i hanteringen av produkten och förenklar handhavandet ytterligare.

Markisen är nu uppgraderad med:
- Extra linfäste i mitten högst upp (saknas på konkurrenternas produkter).
- En lös lufttub i mitten av taket som ger ökad stabilitet och snyggare fall på duken om man använder få stormlinor. Den ingår utan extra kostnad. Lufttuben kan även användas som rolig badleksak till barnen på badplatsen när ni inte har den uppsatt på markisen.

Markisen monteras lätt av en person på några få minuter.
Vikt: 7,5 kg
Höjd: Passar alla standardhöjder på husvagnar och husbilar
Djup: 255 cm
Bredd: 400 cm (du kan flexa bredden på benen +-50 cm)
Handpump med övertrycksventil (7psi) medföljer

Passar alla standardhöjder på husbil/husvagn.

Objektnr 629928909

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 15:57

Luftmarkis Nordic Air 401 - lagerrensning

Pris

2 995 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?