Beskrivning

TRANGIA TUNDRA II HA

Rek butikspris: 600 kr

Lev art: 403252

Trangias mest avancerade materialval, HA, kommer i denna nyhet för 2015 som ett separat kokärlsset anpassat för gasolkök, för dig som ställer stora krav eller vill ha det absolut bästa.

Kittlar och stekpanna är avfrästa i botten för att inte glida på gasolköket vilket gör att Tundra passar perfekt till allt från båten till expeditionen.

Tundra innehåller:
Kittlar, 1,75 respektive 1,5 liter, 1 lock (20 cm diameter). Båda kokärl i Hard anodized Ultralight aluminium. Tång och lock i UL aluminium, fodral.

Mått: 20 x 9,5 cm

Vikt: 370 gram

Mer om Ultralight Hardanodized Aluminium:
Hårdanodisering är en ytbehandling med en tjocklek på 40 my, som är ett av marknadens absolut hårdaste material. Ytbehandlingen gör stormköken motståndskraftiga mot repor och slitage samt motverkar korrosion. Ytbehandlingen gör även att köken väger mindre samt blir lättare att göra rena, jämfört med ett kök som inte är hårdanodiserat. Dessa goda egenskaper gör att materialet ersätter både Titan och Duossal i köken.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599993879

Visningar 491

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TRANGIA TUNDRA II HA, 403252, Trangia kastrullset anpassat för gas

Pris

549 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?