Beskrivning

Enheten har Friluftskartan V.6 PRO

GPSMAP 64s är optimerad för utomhusaktiviteter. Alla funktioner i GPS-handenheten har fokuserats på att säkerställa att de fungerar tillförlitligt även under de tuffaste och mest ogynnsamma förhållandena. Den höga användarvänligheten börjar med den kontrastrika 2,6 tums färgskärmen. GPSMAP 64s manövreras via knappar. Så om du bär handskar och det är lite grovt, kallt eller vått på språng, gör det ingenting. Det dubbla batterisystemet, som erbjuder dig ett val: Du kan använda ett batteripaket som kan laddas i enheten eller konventionella AA-batterier. När GPSMAP 64s är fulladdad, har du en batteritid på 16 timmar på dagsutflykter – om du har oväntade fördröjningar. Dessutom är GPSMAP 64s vattentät enligt IPX7 (motstår att vatten tränger in på ett djup av 1 meter upp till 30 minuter).

Omfattande navigeringsfunktioner
Baserat på vägpunkter, spår och rutter kan du gå på din egen väg, och TracBack tar dig säkert hem igen. I kombination med valfria TOPO PRO-kort från Garmin visar GPSMAP 64s med ActiveRouting-funktionen individuella rutförslag för dina fritidsaktiviteter. Ange din rörelsetyp så har du en översikt över önskad rutt.

Håll kontakten
Anslut GPSMAP 64s till din smartphone och du kan berätta din position för din familj och dina vänner via live-spårning eller Garmin Connect. Den intelligenta aviseringsfunktionen används för att ta emot e-post, SMS-meddelanden och larm. Så du är alltid ansluten och har fortfarande förvarat din smartphone säkert i ryggsäcken.

Objektnr 634012332

Visningar 152

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 22:19

Garmin GPSMAP 64s

Utropspris

|0 Bud

2 800 kr

Auktionen avslutades utan bud

Didoo

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

619 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?